دفیبلاتور ICD

دفیبلاتور - کاردیو ورتر کاشتنی (ICD) Implantable Cardiovertier-Defibrillator

تعریف: ICD یک وسیله تخصصی است که ترکیبی از پیس میکر ICD میباشد. این وسیله فعالیت الکتریکی قلب را نشان داده و زمانی که ریت قلب پایین بوده و یا اصلا وجود ندارد، باعث تحریک انقباضات قلبی می شود (پیس میکر). این وسیله همچنین آریتمی های قلبی را ثبت نموده و تاکی کاردی و فیبریلاسیون بطنی را درمان می کند (ICD).

 زمانی که این وسیله متوجه تاکیکاردی بطنی می شود، به گونه ای برنامه ریزی شده که سری ۱۰ تایی ضربان را ایجاد کند. با این حال اگر ریتم اصلاح نشد، یک شوک درونی ایجاد خواهد شد. در طی تاکیکاردی بطنی (V.Tac) شوک اصطلاحا کاردیو ورژن نامیده می شود. کاردیو ورژن شوک های همزمانی است که دارای انرژی پایین تری نسبت به دفیبریلاسیون می باشد. فیبریلاسیون بطنی محتاج یک شوک درونی با یک میزان انرژی درخواستی است. این وسیله از طریق جراحی جایگزین می شود و شامل یک ژنراتور، لیدهای پیس و لید شوک است. ICD به طور مؤثر خطر مرگ قلبی ناگهانی در بیماران مبتلا به آریتمی و نارسایی قلبی را کاهش می دهد.

دفیبریلاتور اتوماتیک خارجی یک دفیبریلاتوری است که اصولاً خارج از بیمارستان مورد استفاده قرار
می گیرد. این وسیله از طریق پدهای الکترود به شخص بدون نبض وصل می شود. ریتم قلب آنالیز شده و در صورتی که تاکی کاردی بطنی (VTale) یا فیبریلاسیون دهلیزی (VF) وجود داشته باشد، شوک داده می شود.

اندیکاسیون ها

• ارست قلبی به دنبال تاکیکاردی یا فیبریلاسیون بطنی و نه ناشی از علل برگشت پذیر

• تاکیکاردی بطنی مداوم خودبهخودی در ارتباط با بیماری ساختاری قلبدر فیبر بالا نور - کارل بویینترنتی لر (i (t) ۳۳۱

تاکی کاردی بطنی مداوم که با داروهای ضدآریتمی کنترل نشده است.

بیمارانی که در معرض خطر مرگ ناگهانی قلبی هستند:

نت بیمارانی که دارای ۳۰٪ حت BF بطن چپه حداقل ۱ ماه بعد از انفارکتوس میوکارد

و ۳ ماه بعد از CABG (جراحی گرافت بای پس شریان کرونری) هستند.

بیماران مبتلا به نارسایی قلبی غیرایسکمیک که دارای ۳۵٪ <"EF هستند.

وضعیتهای خانوادگی یا ارثی با ریسک بالای آریتمیهای بطنی تهدیدکننده حیات مثل سندرم QT طولانی یا کاردیومیوپاتی هایپرتروفیک

مروری بر آموزش های قبل از پروسیجر

• میزان درک بیمار از پروسیجر و فواید و خطرات آن را بررسی کنید. بیمار را تشویق کنید تا سؤالاتش را بپرسد و در مورد هرگونه ترس و اضطرابش صحبت کند. نیاز به رغسایت نامه ی کتبی نیز میباشد.

مروری بر مراقبت های قبل از پروسیجر

پروسیجر نوع وسیله و مسیر انجام جراحی را دوباره مرور کنید، معمولی ترین راه از طریق ورید است و به عنوان جراحی کوچک در نظر گرفته می شود. باز کردن قفسه سینه (توراکوتومی)، شکستن جناغ (استرنوتومی) و دسترسی از طریق زیر گزیفوئید و زیر دنده ها، تهاجمی تر بوده و در مواقعی که روش «مسیر وریدی» مؤثر نبود، قابل استفاده است. بیمار باید تا ۳ روز قبل از پروسیجر داروهای ضدانعقاد خود را مصرف کند، بیمار باید از شب قبل از پروسیجر NPO باشد. تست های قبل از پروسیجر الکترولیت ها، تست های عملکرد کلیوی، CBC و T )) را مرور کنید، به در مورد تکنیک امادهسازی پوست (پوست شیو شده، مواد ضد عفونی کننده استفاده شده و پارچه ای بر روی صورت کشیده می شود) توضیح دهید. در محل انسزیون بیحسین موغسعی داده می شود و بیمار داروهای مسکن از طریق وریدی دریافت می کند.

• بیمار در طی مراحل پروسیجر هوشیار نخواهد بود.

مروری بر مراقبتهای پس از پروسیجر

بیمار در طول شعب مانیتورینگ شده و فردای آن روز مرخص می شود.

• در مورد ترس و اضطراب درباره دستگاه (دفیبریلاتور کاردیو ورتر)، خالی شدن شارژ، عملکرد ناقص احتمالی دستگاه و وضعیتهای زمینهای توضیح دهید.

جلوار ضس حجانبی و مشکلانت ه پنوعوتوراکس ریههای کلاپس شاله ) خونریزی هماتوم پریکاردیوم، تامپوناد قلبی) خارج شدن لیدها از محل اصلی تعفونت عملکرد بد دستگاه (تخلیه ی نامناسب شوک)

1. "Transe Weih:Jus

مراقبت در منزل

اطلاعات عمومی

• آموزش های کتبی و شفاهی به بیمار و مراقبت دهنده بدهید و برای آنها نام و شماره تلفن پزشک یا پر ستار را فراهم کنید تا در صورت بروز هرگونه سؤال تماس بگیرند. از وسایل کمکی بصری جهت آموزش کمک بگیرید. توضیحات در مورد پروسیجر و ابزار و مراقبتهای تکمیلی ویژه را مرور کنید. که برای بیمار و مراقبین وی یک کارت شناسایی موقت قبل از ترک بیمارستان فراهم کنید. اطلاعاتی شامل مدل وسیله، لیدهای وسیله تاریخ گذاشتن وسیله و نام جراح را روی کارت یادداشت کنید. یک کارت دایمی تا ۳ هفته پس از آن برای بیمار پست خواهد شد.

علایم هشداردهنده

 هشدار: هر یک از علایم و شکایاتی را که باید به پزشک و یا پر ستار گزارش شود، مرور کنید.

به عفونت (برش جراحی): قرمزی، تورم درناژ چرکی با ترشح مایع، درد

شکایات همراه با شوک : سرگیجه، تپش قلب، فقدان هوشیاری

ه اگر دفیبریلاتور یک شوک تخلیه می کند.

آموزشهای ویژه با هشدار: پروسیجر لازم را برای پیگیری در زمانی که دستگاه به طور نامناسب تخلیه میشود، مرور کنید.

به علایم توجه کنید و با پزشک تماس بگیرید. در صورتی که تخلیه های متعدد مشخص شد، با بیمار هوشیاری اش را از دست داد. با اورژانس تماس بگیرید و یا بیمار را به اورژانس منتقل کنید. برای بیمار توصیف کنید هنگامی که دستگاه یکا شوکا تخلیه می کند، چه احساسی پیدا می کند: ضربه، تکان یا «لگد در سینه»" که ممکن است یک ثانیه طول بکشد. توضیح دهید بیمار قبل از دریافت شوک ممکن است بیهوش شود. توضیح دهید که در صورتی که شخصی بیمار را لمس کند، احساس شوک نخواهد کرد و فقط احساس سوزن سوزن شدن به او دست می دهد. به بیمار آموزش دهید که لباسهای تنگ و محدودکننده مانند کمربند و شکم بندها را نپوشد، بر اهمیت پرهیز از موارد زیر تأکید تمایید: میدان های مغناطیسی قوی مانند برجهای انتقال دهنده امواجع رادیو و تلویزیون، دوشاخه برق که جرقه می زنده موتورهای روشن از قبیل ماشین چمن زنی و یا اتومبیل، ابزارهای دستی فلز یاب در فرودگاهها تماس های فیزیکی خشن یا ورزشهای خطرناک بلندگوهای بزرگ استریو تلویزیون هایی در حال کار

1. Kight in the Chest

o تماس های مستقیم با مولدهای جریان از قبیل موتور ماشین در حال کار o دیاترمی، تصویربرداری رزونانس مغناطیسی (MRI) یا الکتروکوتری به بیمار اموزش دهید تماس با وسایل منزلی که خوب به زمین اتصال پیدا کردهاند، از قبیل اجاقهای میکروویو و سشوار مشکلی ندارد. به بیمار بگویید که بازوی سمت جاگذاری وسیله را از سطح شانه ها به مدت ۲ هفته بالاتر نبرد،

فعالیت

ه بیمار را تشویق کنید تا با در نظر گرفتن شغل، تفریحات و فعالیتهایش، در مورد توانایی ها و محدودیتهای خود صحبت کند، به بیمار بگویید در مورد نگرانی های شغلیاش با پزشک صحبت کند. به بیمار بگویید که به دلیل احتمال از دست دادن هوشیاری همراه با آریتمی ها تا ۶ ماه پس از جراحی اجازه رانندگی ندارد. بیمار باید تا ۶ ماه قبل از اجازه برای رانندگی، عاری از هرگونه تخلیه شارژ باشد. در صورتی که بیمار دچار کاهش سطح هوشیاری می شود، او را آگاه کنید که از کار کردن در ارتفاع، به تنهایی شنا کردن و درگیر شدن در فعالیتهایی که ممکن است به او و یا دیگران آسیب وارد شود، خودداری کند.

به بیمار آموزش دهید که برای ۸-۶ هفته اول، از فعالیت شدید با بازویش خودداری کند. به بیمار بگویید که فعالیتهای جنسی اش را در صورت تحمل می تواند از سر بگیرد. بیمار را به شرکت در فعالیتهای روزمره زندگی و انجام ورزش در حد تحمل تشویق نمایید. به بیمار یاد دهید در حاپن ورزش نبض خود را چک کند. قبل از ترخیص، بیمار را در مورد سرعت پایه نبض" آگاه کنید و به او بگویید که این ریت را تغییر ندهد. توضیح دهید که طول عمر باطری به مدل مورد استفاده و تعداد شوکهای داده شده بستگی دارد.

مراقبت از زخم

به یک پانسمان فشاری بزرگ بر روی زخم محل پروسیجر قرار می گیرد. پانسمان در صبح بعد از عمل تعویض میشود. پانسمان زخم باید تا ۳ روز بماند،

ه در روز ۴ بعد از عمل، دوش گرفتن مجاز است.

مراقبت های روانی - اجتماعی

به بیمار و مراقبت دهنده او را تشویق نمایید تا در مورد ترس ها و نگرانی های خود در رابطه با عملکرد دستگاه، بد کار کردن احتمالی دستگاه و وضعیت های اساسی و تغییرات بالقوه در زندگی شامل شغل، مسافرت، فعالیتهای تفریحی و فعالیت های

بیمار را تشویق کنید تا فعالیت اجتماعی خود را حفظ کند. خانواده و مراقبین بیمار را تشویق کنید تا در مورد نگرانی های خود در رابطه با دستگاه

1. Electrucautery 2. Cutoff

و نحوه ی مراقبت از بیمار و اثرات آن بر شیوه ی زندگی صحبت کنند. بیمار و خانواده او را تشویق کنید تا جهت کاهش استرس های عاطفی و کمک به استقلال در مشاوره های فردی و گروهی شرکت کنند.

مراقبت های پیگیری

ه بر اهمیت ویزیت های منظم و پیگیر هر ۴-۳ ماه یکا بار جهت کنترل طول عمر باطری و عملکرد دستگاه تأکید کنید و مطمئن شوید که بیمار نام و شماره تلفن های ضروری را دارد. بیمار را تشویق کنید دستبند هشدار پزشکی و کارت شنا تسایی با لیست تشخیص و نوع وسیله تهیه کنند. مراقبت دهنده را تشویق به یادگیری اصول احیای قلبی - ریوی (CPR) کنید. لیستی از مراکز آموزشی CPR در جامعه را برای وی فراهم کنید.

ار جاعات

• بیمار و مراقبت دهنده ی او را به گروههای حمایتی و دیگر اشخاص با ذفیبریلاتور کاشتنی ارجاع دهید.

= بیمار را به برنامه های ورزشی کنترل شده در جامعه ارجاع دهید.

پرسش و پاسخ

همه چیز در مورد پگ

از قسمت پرسش و پاسخ زیر یا از طریق پیام رسان های موجود با شماره 09120059441 میتوانید سوالات خودرا مطرح کنین

سیمرغ طب حس خوب سلامتی برای همه                                    

نظرات کاربران
ارسال نظر
امتیاز بدهید
به اين صفحه امتیاز بدهید